Exposicions de l'Associació Cultural Baixa Segarra.
Exposició de fotografies de Botigues d'Abans.

Sala dels Arcs, Castell de Comtes.

Maig 2017.

Un món en runes.

Visca la festa!


Cremem junts penes i tràngols i xisclem d’alegria, que és Festa Major. Veniu i salteu, folls mortals, Llucifer ja és aquí! Tot serà cremat, no hi haurà perdó.
Feu de diables i danseu seguint la música del foc i dels tambors.

Amb la sortida del sol el foc morirà, però la festa ha de continuar. Els gemecs de les gralles, els timbals i les cançons populars acompanyaran les danses dels gegants i dels cap-grossos. Visca el soroll i la xerinola!

Nathalie Salazar Ortiz

Nathalie Salazar Ortiz

Va néixer a França (Saint Cyr l’École, 17-XII-1972), on residí fins l’any 1978. Ja des de petita mostrà una creixent inquietud vers l’Art, especialment el Cinema. El 1992 ingressà a l’ IEFC (Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya) on estudià un any acadèmic. El 1993 començà la Llicenciatura d’Història a la Universitat Rovira i Virgili (Tarragona), traslladant-se el 1994 a la Universitat de Barcelona, interessant- se sobretot en assignatures relacionades amb la Història de l’Art i la Història Medieval. El curs acadèmic 1996-97 continuarà els seus estudis a la Université Toulouse – le Mirail (França).

Ha treballat amb professionals de la fotografia en botigues especialitzades i ha realitzat diversos cursos d’interpretació i de conservació del patrimoni cinematogràfic. Entre els seus projectes actuals destacaríem la col.laboració tècnica en el catàleg de cartells del Museu de la Farmàcia Catalana (Barcelona) i la realització de les il.lustracions per a una propera Guia de Santa. Coloma de Queralt.
D’esperit inquiet i gran amant de la natura i els paisatges rurals, descobrí recentment la zona de la Baixa Segarra, quedant captivada des del primer moment. En aquesta la seva primera exposició, intenta reflectir la seva pròpia visió personal i les emocions que li ha produït aquest encontre.

Entrades recents

Comentaris recents

No s'han trobat comentaris.
Latest Posts